Xbox 360 elite 120 gb

Strona główna Fora XBOX 360, X360 Sprzęt Xbox 360 elite 120 gb

Wyświetlanie 3 wpisów – od 1 do 3 (z 3 w sumie)
  • Autor
    Wpisy
    Zjutas2004
    Uczestnik

Witam jestem nowy na forum więc sie przedstawie jestem wiktor mam 13 lat i jestem fanem konsoli xbox 360 więc tak mam pytanko misiąc temu zepsuła sę moje konsola xbox arcade 3 czerwone diody nie chciało mi sie jej naprawiać więc sprzedałem czy elite się też tak psuje? bo mam zamiar kupić w czy jest lepszy o zwykłego itp z góry dziex

Polakwsh
    Uczestnik

Każdy xbox z tego co wiem ma problem RROD czyli te smieszne 3 czerwone diody daj mu troszke dychnac a nie grasz po 20 godzin dziennie. Jezeli az tak lubisz grac jest rozwiazanie najtanczej pomocy Przyloz wiatrak / wentylator z przeciwnej strony dysku powinno pomoc a jezeli jestes bogatszy sprobuj zalozyc chlodzenie cieczą (Woda)

Speede
    Uczestnik

Zależy ile miałeś czasu tą konsole, ja mam xbox-a premium zakupionego w lutym tego roku i gram dużo, nawet sam się zastanawiam czy nie przesadzam :), ale nie mam problemów z głośną pracą tej konsoli ani ze złym jej chłodzeniem. Zawsze możesz wykupić sobie gwarancje na 5 lat ;). Jedynie jeśli gram w gry przez napęd to głośno pracuje ale to normalne przy tych prędkościach, ale głównie zrzucam gry na dysk twardy i jest spoko.

Wyświetlanie 3 wpisów – od 1 do 3 (z 3 w sumie)
  • Musisz się zalogować by odpowiedzieć w tym temacie.