Xbox 360 Arcade

Strona główna Fora XBOX 360, X360 Sprzęt Xbox 360 Arcade

Wyświetlanie 7 wpisów – od 1 do 7 (z 7 w sumie)
  • Autor
    Wpisy
    shikamaru
    Uczestnik

Mam pytanie. Zamierzam kupić nowego Xbox’a 360 Arcade przerobionego od nowości tzn. nie był wcześniej używany a został tylko wyciągnięty z pudła w ramach przeróbki. Słyszałem wiele pogłosek że nowy nieużywany a przerobiony Xbox 360 Arcade jest podatny na psucie się .
    Pozdrawiam i proszę o odpowiedz .

Xmen
    Uczestnik
    shikamaru wrote:
    Mam pytanie. Zamierzam kupić nowego Xbox’a 360 Arcade przerobionego od nowości tzn. nie był wcześniej używany a został tylko wyciągnięty z pudła w ramach przeróbki. Słyszałem wiele pogłosek że nowy nieużywany a przerobiony Xbox 360 Arcade jest podatny na psucie się .
    Pozdrawiam i proszę o odpowiedz .

Najbardziej podatne na psucie się to są konsole wykonane w starej technologii
    czyli w 90nm. Konsole wykonane w technologii 65nm są mniej podatne na psucie się.

fatii
    Uczestnik

A co będzie jeśli kupisz nówkę Premium nie przerobioną, i się będzie też psuć? Nie znasz dnia ani godziny kiedy twój XBOX padnie ;) To po prostu kwestia czasu bądź szczęścia :)

xBOXHaXxOr
    Uczestnik

a jeżeli się dokupi dodatkowe chłodzenie (np tam gdzie jest wtyczka zasilania) i weźmie się go położy na chłodzeniu od lapka (hehe ma sie te starocie) to nadal będzie się przegrzewał?

a taki offtop

witam forumowiczów, jestem nowy :)

robert1989-18
    Uczestnik

AAAA tam jak dbasz tak masz a Arcade to najmniej awaryjna wersja Xboxa360 pomijajac druga generacje wersji premium

aducha22
    Uczestnik
    robert1989-18 wrote:
    AAAA tam jak dbasz tak masz a Arcade to najmniej awaryjna wersja Xboxa360 pomijajac druga generacje wersji premium

[hr]
    Czesc jestem tu nowy i mam do was jedno pytanie.Czy warto kupic xbox 360 arcade do takiej normalnej domowej gry czyl np 1godz dziennie i czy wszysdkie gry beda działac?

Kacper96
    Uczestnik

Cześć. możecie mi powiedzieć czy lepiej kupić XBOX 360 Arcade czy Playstation 3

Wyświetlanie 7 wpisów – od 1 do 7 (z 7 w sumie)
  • Musisz się zalogować by odpowiedzieć w tym temacie.