Xbox 360 aktualizacje

Strona główna Fora XBOX 360, X360 Oprogramowanie Xbox 360 aktualizacje

Wyświetlanie 4 wpisów – od 1 do 4 (z 4 w sumie)
  • Autor
    Wpisy
    smallville13
    Uczestnik

ostatnio ściągnąłem gre na xbox 360 (nfs hot pursuit) i gdy chciałem ją odtworzyc to wyskoczyl mi komunikat o potrzebnej do tego aktualizacju i o jakis zabezpieczeniach, i wziąłem zainstaluj, po czym całkiem zmieniło mi sie menu konsoli, doszło do opcji xbox live itd i starciłem wszystkie save’y z gier, a do tego ten nfs nie dziala – pisze, ze nierozpoznawalna płyta, ze nie mozna jej odtworzyc. Nie wiem co mam teraz zrobic, chciałbym chociaz odzyskac utracone save’y z gier i normanlny wyglad menu i czy plyta z nfs jest juz do kosza? pomocy ; )

Wicher
    Uczestnik

Wydaje mi się, że Konsolę masz już zablokowaną :).
    „Microsoft namierzył ” :) hi.
    Oczywiście pod warunkiem, że ściągnąłeś grę na nie przerobioną konsolę?
    Yes?

Stream86
    Uczestnik

Miałeś podpięty dysk podczas aktualizacji ? Menu (Dashboard) zmienił Cie ale niema to nic do tego . NFS działa ale Ty masz starszy Flash w napędzie wgraj LT+ to pójdzie napewno, co do Save’ów masz dysk czy pamięć wbudowaną ? wszystko idzie odzyskać

Jakuz
    Uczestnik

Ja ma również pytanie. Mam przeróbkę iXtreme 1.6 (nie podłączaną do internetu), 5 miesięcy temu miałem przerabianą i wgrywany flash LT+ (wtedy ponoć to był najnowszy). Normalnie pobierałem gry i sobie w nie grałem. Do czasu aż chciałem pograć w Fablle 3 i Assasin Creed’a Brotherhood. Więc wyczytałem że trzeba pobrać aktualizacje. Pobrałem więc ze strony Microsoftu, wrzuciłem na pendriv’a i zainstalowałem na konsoli. Zmienił się wygląd, doszło parę opcji (np. kinnect). No i Fablle 3 w końcu mi ruszyło. Niestety AC:Brotherhood nadal nie chce ruszyć. Poza tym niektóre gry jakie miałem zainstalowane nie chcą teraz odpalać (np. COD Black Ops). Konsola napewno nie jest oflagowana bo reszta gier nadal normalnie śmiga. Moje pytanie to: czy da się coś zrobić żeby te starsze gry (jak COD) nadal chodziło? I czy da się coś zrobić by w końcu odpalił AC:Brotherhood? Proszę o pomoc.

Wyświetlanie 4 wpisów – od 1 do 4 (z 4 w sumie)
  • Musisz się zalogować by odpowiedzieć w tym temacie.