[wymiana] wymienie xbox premium przerobiony na nieprzerobiony

Strona główna Fora XBOX 360, X360 Giełda [wymiana] wymienie xbox premium przerobiony na nieprzerobiony

• Ten temat ma 4 odpowiedzi, 5 głosów, a ostatnio został zaktualizowany 15 lat temu przez darekgl.
Wyświetlanie 5 wpisów – od 1 do 5 (z 5 w sumie)
  • Autor
    Wpisy
    CoreMaker1984
    Uczestnik

Witam,

posiadam xbox premium 60GB liteon. Konsola jest przerobiona. NIEZBANOWANA.

Zamarzyło mi się by pograć z czystym sumieniem na xbl wiec chcialbym sie wymienic na nieprzerobioną. Wszelkie propozycje proszę pisać na maila: [email protected]

blueeyed23
    Uczestnik

ja podobnie, tyle ze moj to wersja arcade jednak mam dodatkowy dysk twardy 20 Gb z poprzedniej konsoli. konsola ma rok i prawie nie uzywana. wiem ze tak kazdy pisze, ale nie jestem raczej hardocorewcem, tylko posiadam konsole dla konkretnych tytulow. MW, MW2 itp. Lubie strzelaniny. Po premierach lupalem codziennie bez przerwy po kilkanascie godzin, az do znudzenia tytulu i potem konsola lezala nieuzywana. marnuje sie jednym slowem, a jest przerobiona iXtreme. chce oryginal bo zalezy mi na multi.

Wicher
    Uczestnik

I zaś nasuwa się pytanie. Czy warto było przerabiać konsolę?

psychol2121
    Uczestnik

czy jest to aktualne mam xbox 360 arcade z dyskiem 20 i pare orginalnych gier 2 pady konsola kupiona w 2009 roku bez bana na live i jeszcze 2 miesiace premium jak jestes zainteresowany to moje gg

23032876
    lub wymienie na przerobiona xbox 360 ale sprawna

darekgl
    Uczestnik

Witam

Posiadam orginal Xbox 360 Premium z Hdmi dysk 60 bylbym zainteresowany przerobionym .

Jakby co muj gg 4242829

Wyświetlanie 5 wpisów – od 1 do 5 (z 5 w sumie)
  • Musisz się zalogować by odpowiedzieć w tym temacie.