W co lubicie grać ?

Strona główna Fora XBOX 360, X360 Gry W co lubicie grać ?

Wyświetlanie 12 wpisów – od 1 do 12 (z 12 w sumie)
  • Autor
    Wpisy
    siemik122
    Uczestnik

[align=center][size=medium]W co lubicie grać ? [/size]
    [size=small]Ja lubię grać w COD 5 i 6 , czasami pure [/size]
    [size=large]a Ty ?[/size][/align]

ArekMat
    Uczestnik

Ja Xboxa kupiłem, żebym mógł pograć z dziewczyną na 1 konsoli. A do gustu przypadła nam seria Lego (jak do tej pory mamy Batmana i Indiana Jones)

Maddej
    Uczestnik

Nie mam przeróbki więc nie mam dużego pola do popisu z grami ale jak na dzień dzisiejszy gram w Far Cry 2 mam zamiar zagrać w Red dead demotion :)

Daki
    Uczestnik

ja lubię grac w Gears of War 1-2 , Far Cry 2, PGR 4, oraz wszystkie części Halo :D

tomekksg
    Uczestnik

FIFE 11 ,BLACK OPS

Wicher
    Uczestnik

Ostatnio grałem w Far Cry 2, Forza 3, Alan Wake. Zamierzam kupić Call of Duty Moder of Warware.

kubagaska
    Uczestnik

Ja wole Fife 11, Need for Speed Hot Pursuit, Forza 3, Call of duty Black Ops, Mafia II, Kinect Sports i Adventures.

osaki
    Uczestnik

Ja obecnie przechodze pozostałe misje w Assasin’s creed brothethood. Lubie grrać w Assasin’s creed 2 i brotherhood, nfs hot pursuit i kinect adventures

Forest555
    Uczestnik

Ja lubie castlevanie gram teraz :) Gearsy oczywiscie Crackdown , Assasiny !

webster45
    Uczestnik

Wszystkie Gry PC, XBOX360 iXtreme TANIO! + GRATIS!

masz słabe łącze, nie umiesz sciagnąć gry a może nie chcesz męczyc sie z nagrywaniem/przerabianiem plyt? chcesz zagrac w wymarzoną gre?

PISZ! gg 34795016

dennis1508
    Uczestnik

Jesli masz kinect to kup se forze 5 a do 2 osób to kinect joy ride polecam kinecta to fajny bajerek

Kluch
    Uczestnik

Call of Duty World at War, nie ma to jak przepalić bunkry Japończykom. Resident evil 5 i od niedawna Operation Raccon city.
    Fall Out New vegas tryb Hardcore diametralnie zwiększa grywalność.
    Forza Motorsport 4, rewelacyjna grafika i ten sound track w menu powoduje uczucie zakrawające o ekstazę.
    Jeszcze do tego odgrzewany kotlet ale jakże soczysty Metal Gear solid HD collection a dokładnie Sneak Eater.

Wyświetlanie 12 wpisów – od 1 do 12 (z 12 w sumie)
  • Musisz się zalogować by odpowiedzieć w tym temacie.