Skąd macie gry?

Strona główna Fora XBOX 360, X360 Gry Skąd macie gry?

Wyświetlanie 4 wpisów – od 16 do 19 (z 19 w sumie)
  • Autor
    Wpisy
    ShadowOfDream
    Uczestnik

U mnie to różnie bywa :):) wole zassać z internetu bo za 150 gry nie bedę kupował !

Xbox 360 <>[hr]
    Chętnie wymienię się z kimś na orginałki :):) proszę pisać na mojego chomika !!! na dole zamieszczam adres do strony….
    Xbox 360 <>

Wiedzma
    Uczestnik

Niektóre zassasz a niektóre nie, albo dopiero za jakiś czas. Ja sobie wolę nowości kupić, jak wcześniej pogram w demo i mi się spodobają. Potem można je przecież pchnąć dalej jak ci się znudzą. W piątek była premiera Dark Void, na 3kropki.pl jest za niecałą stówkę. Jak byłam mała to czytałam książkę o tajemnicach trójkąta bermudzkiego, muszę ją zamówić;)

kropla
    Uczestnik

Dokładnie, też wole kupić nowości. Jak sobie pogram, to zawsze mogę potem opylić i jeszcze kasę z tego mam. Starych gier nie opłaca się kupować, choć niektóre opłacałoby się kupić, zwłaszcza takie kultowe, które nigdy nie wychodzą z użytku. Zawsze do takiej gry można ściągnąć aktualizację, a jak jeszcze ma się oryginalna, to już ogólnie wypas.

kichamiprycham
    Uczestnik

Wszystko zależy od tego co za gra, ile mam kasy (i czy w ogóle) i jak bardzo zależy mi na grze. Jeśli jest to jakiś hicior na który długo czekałem i oszczędzałem kase to kupuję oryginał zaraz jak wyjdzie. Jeśli to tylko gra, która mnie interesuje ale może poczekać to czekam a później kupuję używkę. Też często zaglądam na 3kropki.pl, bo zdarzają się promocje i mozna coś wyrwać w dobrej cenie. Konsoli nie przerabiam, bo tak :D

Wyświetlanie 4 wpisów – od 16 do 19 (z 19 w sumie)
  • Musisz się zalogować by odpowiedzieć w tym temacie.