Przerobiony na piraty.

Strona główna Fora XBOX 360, X360 Sprzęt Przerobiony na piraty.

Wyświetlanie 11 wpisów – od 1 do 11 (z 11 w sumie)
  • Autor
    Wpisy
    elektryk1994
    Uczestnik

mam pytanie czy jak x-box 360 elite jest przeroboiny na piraty mozna go bezpiecznie podlaczyc do internetu i sciagnac aktualizacje do odtwarzania filmow. czy nie bedzie zadnych konsekwencji? z gory dziekuje za wypowiedzi

Kosi
    Uczestnik

Z Tego co wiem , to podłączając X’a do internetu na 90% zostanie zbanowana konsola, nie mówiąć już o pobieraniu aktualizacji. Mając przeróbkę najlepiej nie podłączać X do neta.

black121
    Uczestnik

Tak nie można podlaczać zwłaszcza po ostatniej fali banów gdzie prawie albo ponad milion konsol zostało zbanowanych

Speede
    Uczestnik

Popieram, ja w ogóle nie podłączam do neta konsoli jedynie przez kompa sciągam aktualizacje i wrzucam na płytkę :). Szkoda że MS tak banuje konsole, ale co poradzić.

elektryk1994
    Uczestnik

A gdzie mozna znalesc takie aktualizacje?[hr]
    mam jeszcze jedno pytanie. przegladalem jakies inne fora i znalazlem tam inforamcje o jakims ,dashu” nie wiem co to jest i jak to dokladnie dziala i czy mozna to zainstalowac na xbox jak jest przerobiony na piraty. mozecie mi mniej wiecej wytlumaczyc co to jest i czy mozna to zainstalowac na przerobionym xbox-ie. i czy ten dash jest w jezyku polskim?

Speede
    Uczestnik

Ten ,dash, pełna nazwa to dashboard, to nic innego jak właśnie aktualizacja Xbox-a. Musisz ściągnąć sobie ten plik, będzie on spakowany, należy go rozpakować, będziesz mieć folder który musisz nagrać na płytę albo zrzucić na pendrive, podłączyć pod wyłączoną konsole i ją włączyć. Powinien ci się wyświetlić komunikat że konsola się aktualizuje i sama się później wyłączy i wsio :). Na oficjalniej stronie Xbox-a można ściągnąć aktualizacje albo gdzieś musisz poszukać w necie.

elektryk1994
    Uczestnik

a czy to prawda ze za pomoca tego dasha mozna instalowac gry na dysku? i czy mozna zainstalowac tego dasha na przerobionym xbox? i jeszcze czy ten dash jest w jezyku polskim?

black121
    Uczestnik

Tak można istalowac gry na dysku można na przerobionym i jest w języku Polskim ale jest haczyk gry instalowane na dysku potrzebują przy kazdym uruchomieniu płyte z zainstalowana gra na dysku inaczej gra się nie uruchomi

elektryk1994
    Uczestnik

a gdzie mozna znaleasc tego dasha. jezeli mozna to prosze o link. i dziekuje za wszystkie wypowiedzi

black121
    Uczestnik
    elektryk1994
    Uczestnik

dzieki wielkie. Bóg wam to w dzieciach wynagrodzi ;p

Wyświetlanie 11 wpisów – od 1 do 11 (z 11 w sumie)
  • Musisz się zalogować by odpowiedzieć w tym temacie.