Strona główna › Fora › XBOX 360, X360 › XBOX Live › Prosze o pomoc i odp na moje pytania
- Ten temat ma 7 odpowiedzi, 3 głosy, a ostatnio został zaktualizowany 15 lat, 8 miesięcy temu przez
pisiu13.
-
AutorWpisy
-
2010-05-30 o 10:08 #450
pisiu13
Uczestnikwitam. jestem nowym uzytkownikiem i mam pare pytan. kupilem niedawno Battlefield Bad Company 2 i chcialbym sobie pograc przez xbox live.
pytania:
1.slyszalem ze polska nie ma uslugi xbox live i trzeba sie zarejestrowac na inny kraj, mieszkam w woj. świetokrzyskim i jaki kraj najlepiej wybrac zeby dobrze mi sie gralo i moglbym wpisywac zdrapki.
2.niestety nie mam routera i bede probowal podlaczyc xbox-a przez kabel do karty sieciawej. czy przy predkosci lacza 1 mb nie bede mial lagow itp.?
3. co mam zrobic jesli juz podlacze xbox-a, gdzie nalezy sie zarejestrowac itp.
z gory dziekuje za pomoc i podpowiedzi2010-05-30 o 18:49 #1661siemik122
UczestnikPytanie 1 : Zarejestruj się na UK .Ja jestem na UK i nie mam żadnych problemów
Pytanie 2 : Troszkę mogą być .
Pytanie 3 : Wchodzisz w Profil i tam będzie podłącz do usługi ” Xbox live ” i tam się zaloguj . Jeśli skrzynkę odbiorczą masz na polskim serwerze to może być problem ( np. o2 , wp itp. ) wtedy zarejestruj się na g mail
. Pamiętaj że masz konto masz tylko na 1 miesiąc potem musisz dokupić abonament np . na allegro ( rok kosztuję 120 zł )2010-05-30 o 21:07 #1662pisiu13
Uczestniki to sie nazywa pomoc. krotko, zwiezle i na temat. bardzo mi pomogles;) dzieki. jeszcze male pytanko. czemu nie moge miec e-maila na pl. tylko musze zakladac na g-mail? i czy sa plany zeby powstal XBL pl a jasli tak to kiedy?
a zeby grac na XBL to rejestruje sie przez komputer a pozniej na xboxsiewchodze na XBL czy moge wejsc na xbox-a i tak „dołącz do usługi xbox live”?2010-05-31 o 19:52 #1664Pawlllosss
Uczestnikpisiu13 wrote:i to sie nazywa pomoc. krotko, zwiezle i na temat. bardzo mi pomogles;) dzieki. jeszcze male pytanko. czemu nie moge miec e-maila na pl. tylko musze zakladac na g-mail? i czy sa plany zeby powstal XBL pl a jasli tak to kiedy?
a zeby grac na XBL to rejestruje sie przez komputer a pozniej na xboxsiewchodze na XBL czy moge wejsc na xbox-a i tak „dołącz do usługi xbox live”?Nie możesz mieć pl e-maila, bo. tak. Nie obsługują Polski z live to mailów też nie. Polski XBL ma powstać pod koniec tego roku, ale narazie to pół prawda-pół plotki. Możesz, a nawet lepiej zarejestrować się na konsoli, tylko na czas rejestracji zmień ustawienia regionalne, np na Anglię, a potem możesz dać Polskę.
2010-06-01 o 15:11 #1670pisiu13
Uczestnikdzieki;) czyli rozumiem ze zmieniam ustawienia regionalne powiedzmy na WB i wchodze w konsoli „dołącz do uslugi XBL” i wszystko gra tak?
2010-06-01 o 15:38 #1671Pawlllosss
UczestnikTak, ale potem zmień, bo np.w Forze Motosport nie zagrasz po polsku, jak nie masz polskiego regionu.
2010-06-01 o 17:07 #1673siemik122
UczestnikPawlllosss no ale przecież jak zmieni na Polskę to nie będzie mógł wcale grać przez neta ?
2010-06-04 o 12:35 #1678pisiu13
Uczestnikjuz podłaczylem. wszystko śmiga. fajnie sie gra przez neta w Battlefielda. dzieki za pomoc;)
-
AutorWpisy
- Musisz się zalogować by odpowiedzieć w tym temacie.