Propozycja dla was 🙂

Strona główna Fora XBOX Forum Propozycje, uwagi, pytania Propozycja dla was 🙂

Wyświetlanie 1 wpisu (z 1 w sumie)
  • Autor
    Wpisy
    Anonimowy
    Gość

Witam wszystkich :)

Od razu mówie ,że nie przedstawiam tu żadnego scamu czy spamu :)

Więc chciałbym wam przedstawić stronę gdzie możemy dostać nagrody (np. x’a 360) prawie za darmo :)

Strona zwie się freebiejeebies.co.uk gdzie za wypełnienie oferty ( darmowej lub za niewielką opłatą ) i zachęceniu kilku osób do zrobienia tego samego możemy otrzymać wartościową nagrode :p jest tam praktycznie wszystko :od telefonów do tv 40 ” full hd . Osobiście zbieram na konsole ;p

Więc proszę was ludzie ,abyście mi w tym pomogli :) na konsole jestem nakręcony już od nie wiem jakiego czasu ,jednakże nie mam za bardzo środków na nią ;(

Oto przykładowa liczba referali na dane nagrody:
    psp slim & lite – 7 referali
    xbox 360 elite – 10 referali
    sony bravia 40″ Full hd – 40 referali
    iphone 3Gs 8 GB – 16 referali
    psp go -13 referali
    ipod nano 8 GB – 5 referali
    ps 3 120 gb – 13 referali
    samsung 19″ lcd – 12 referali
    możemy rownież wymienić referrale na gotówke gdzie 1 referal = 17 funtów = ok 75 zł

Samo zdobycie referala nie jest zbyt trudne , jednak wymaga się od niego wypełnienia jeden z ofert.

Darmowym sposobem jest zarejestrowanie się na jednej z podanych stron np . hosting stron www , gdzie wymagane jest jedynie posiadanie karty visa lub mastercard , a w przeciągu kilku(nastu) dni nasza oferta zostanie potwierdzona a my możemy usunac konto i nic nie placic .Lepsza jednak płatna oferta polega na założeniu konta w wirtulanym serwisie gier i doładowanie konta na min. 10 $ (np.z konta paypal)i rozegranie przynajmniej 5 $ , wtedy nasze konto zostanie potwiedzone w przeciągu kilku dni.

Oto mój referal :
    http://gifts.freebiejeebies.co.uk/159934

Mam nadzeieje ,że zbliżycie mnie do tego aby zostać jednym z was – posiadaczem Xboxa 360 ;)

pozdrawiam :)

Wyświetlanie 1 wpisu (z 1 w sumie)
  • Musisz się zalogować by odpowiedzieć w tym temacie.