Problemy z XBOX 360

Strona główna Fora XBOX 360, X360 Sprzęt Problemy z XBOX 360

Wyświetlanie 14 wpisów – od 1 do 14 (z 14 w sumie)
  • Autor
    Wpisy
    Ridgrin
    Uczestnik

Piszcie o swoich problemach z XBOX 360.

Xmen
    Uczestnik

U mnie wszystko jest ok z konsolą ale nie wiem dlaczego nie chce się aktualizować z nośników. Chodzi o to że jak wyszedł nowy XNE i chciałem to zrobić offline (chyba wiadomo dla czego), pierw z pendrive’a a potem z płyty i nic się nie działo. Konsola w ogóle nie reagowała na najnowsze aktualizacje. I wreszcie zaryzykowałem i zrobiłem to online (na moje szczęście bez BANA) :)

Ridgrin
    Uczestnik

A ile masz X360?

Xmen
    Uczestnik

W marcu 2009 będzie rok.

shikamaru
    Uczestnik

Mam pytanie.
    zamierzam kupić nowego Xbox’a 360 Arcade przerobionego od nowości tzn.: koleś wyciągną Xbox’a 360 w ramach przeróbki , został wyprodukowany w sierpniu 2008 r . Słyszałem wiele pogłosek na temat przeróbek nowych jeszcze nie używanych Xbox’ów.

Sokolinho
    Uczestnik

Mam taki problem :jak wkładam dysk pamięci masowej to jak włączam konsolę to wyskakuje mi błąd E68 i że mam się skontaktować z Microsoft itd.
    Czy w Wawie albo okolicach jest punkt naprawy dysków i konsol ? to ważne więc prosze oszybką odpowiedż.:)

lisekzgierz
    Uczestnik

[size=large]siemka mam wielki problem mam Xbox-a 360 z 2006 roku i zaczol mi sie zawieszac ale tylko w trakcie grania bo tak to jak chodze po menu to nie
    PROSZE O POMOC[/size]:s:s:s:s:s:s:s:s:s

Salek
    Uczestnik

Chyba tylko trzeba kupić nowego albo wymienić jaką część ja przynajmniej tak radze zawież do serwisu oni podadzą ci przyczynę i naprawa nie powinna dużo wynieśc

Ridgrin
    Uczestnik

Może to wróżyć ROD.Jeśli przy konsoli nie było nic majstrowane polecam zadzwonić do polskiego oddziału Microsoftu, oni powiedzą co dalej lub napisać na e mail wszystko znajdziesz na stronie xboxa stronka jest po Polsku.

kokoszka
    Uczestnik

Mam problem z padem poniewaz gdy probowalem wlaczaczyc Xboxa 360 konsola byla odlaczna z gniazdka i gy podlaczylem konsole pad nie moze wyszukac konsoli :( P

Ridgrin
    Uczestnik

Naciśnij przycisk wyszukiwania na padzie i na konsoli.

marlu
    Uczestnik

Witam. Mój problem polega na tym że nie mogę zainstalować gier na dysk twardy. Posiadam dysk 60GB, sprawdzałem też na 20Gb i problem się powtarza :(. Formatowanie dysku nie pomaga, gry z napędu DVD uruchamiają się poprawnie. POMOCY :exclamation:

PS.

Dyski są normalnie widziane w konsoli.

szrama
    Uczestnik

Ja mam 2 pytania.1Czy to prawda że xboks360 rysuje płyty?2Czy jeśli zainstaluje grę to mogę grać bez wkładania płyty?

gzyho
    Uczestnik

Witam!

Mam pewien mały problem a mianowicie grając w GTA IV na xboxie 360, zauważam pewną rzecz. Otóż jadąc szybko, nie ważne gdzie, po chwili zanika mi droga (czasami budynki), i dookoła nic się nie dzieje (nie ma ludzi ani samochodów, oprócz tych stojących przy chodników). Mam Arcade z dyskiem 20 GB. GTA IV mam zainstalowane na dysku. Natomiast grając w The Lost And Damned i The Ballad Of Gay Tony (dodatki z Xbox Live) wszystko jest normalnie. Dodam jeszcze że zaczęło się tak dziać od 2 dni. Wcześniej nic takiego nie było, a mam ją zainstalowaną od kilku miesięcy. Co to może powodować? Proszę o pomoc.

Wyświetlanie 14 wpisów – od 1 do 14 (z 14 w sumie)
  • Musisz się zalogować by odpowiedzieć w tym temacie.