Problem z ekranem

Strona główna Fora XBOX 360, X360 Sprzęt Problem z ekranem

• Ten temat ma 2 odpowiedzi, 2 głosy, a ostatnio został zaktualizowany 16 lat temu przez kajtas.
Wyświetlanie 3 wpisów – od 1 do 3 (z 3 w sumie)
  • Autor
    Wpisy
    kajtas
    Uczestnik

Witam. Posiadam konsole Xbox360 arcade , telewizor samsunga 52 cale, oraz ekran komputerowy gateway 22 cale . Na początku grałem tylko na samsungu … wszystko działało idealnie, lecz raz podłączyłem do gatewaya, potem ponownie do samsunga i ani ekran, ani dzwięk nie działa. Gdy ponownie podłącze do gatewaya wszystko jest ok . jakieś pomysły macie . jak uruchomić x’a na samsungu?

Konsolka oczywiście nie jest przerobiona, nigdy nic nie było grzebane. działa tylko na oryginalnych grach. Kabel HDMI został zmieniony na inny, ale nie przyniosło to żadnych skutków.

VVicher
    Uczestnik

jesli nie zapomniałeś o podstawowej czynnosci czyli zmiany w opcjach telewizora odbierania sygnału na inne wejscie(to pod które podłączony jest Xbox) to nie mam pojecia co jest nie tak

kajtas
    Uczestnik
    VVicher wrote:
    jesli nie zapomniałeś o podstawowej czynnosci czyli zmiany w opcjach telewizora odbierania sygnału na inne wejscie(to pod które podłączony jest Xbox) to nie mam pojecia co jest nie tak

nie zapomiałem :P

Więc tak sprawa jest bardziej skomplikowana otóż HDMI działa TYLKO na ekranie komputerowym. na żadnym telewizorze, ekranie nie chce działać. Oczywiście component chodzi wszędzie . kurde co zrobić ? chłopaki z oficjalnego supportu microsoftu też nie mogli mi pomóc .

Błagam was o pomoc!

Wyświetlanie 3 wpisów – od 1 do 3 (z 3 w sumie)
  • Musisz się zalogować by odpowiedzieć w tym temacie.