Pomocy

Strona główna Fora XBOX 360, X360 Gry Pomoc Pomocy

Wyświetlanie 5 wpisów – od 1 do 5 (z 5 w sumie)
  • Autor
    Wpisy
    Vatiment
    Uczestnik

Witam wszystkich chciałbym się zwrócic o pomoc dotyczaca mojego telewizora Samsung LE19R71B, Kupiłem go jakiś czas temu , w sklepie mi powiedzieli że jeśli uzyje przejscia HDMI -DVI to będe mogł podłaczyć xbox’a360 w wyższej rozdzielczośći (720) , zaopatrzyłem się w dwa rodzaje dvi ( 19 pinów i 24) , i za każdym razem kiedy podłacze i przełacze na odbior z dvi wyskakuje komunikat „” mode not supported”” próbowałem takze zmienic w ustawieniach xboxa na wyzsza ale też bez rezultatu , nie mam pojęcia jak to zmienic , cały czas mam rozdzielczosć 480 .i teraz nie wiem czy mnie w sklepie okłamali i kupiłem kota w worku ,czy jest na to jakas rada, mam możliwość jeszcze go zwrócic .no ale słyszałem że mozna to zrobic .bardzo byłbym wdzieczny za jakies rady na wszelk wypadek podam swojego maila [email protected]ękuje z góry za pomoc.pozDrawiaM .nie wiem czy to coś da ale xboxa mam wersje elite . :@

Xmen
    Uczestnik

Z tego co wiem to twój tv ma rozdzielczość 640×480 czyli nie będzie 720p.
    A jak podłączysz już konsolę z tym samsungiem po przez hdmi–dvi to masz dźwięk ?

Moim zdaniem to był nie doświadczony sprzedawca że w ten sposób powiedział.

awek93k
    Uczestnik

ja mam podobny problem a mianowicie jak włożę płytę do napędu jest ok ale jak się uruchamia to wyskakuje ikona (tapetka) xboxa taka jak przy włączeniu konsoli i po ok 15sekundach wyskakuje mi udołu ekranu pasek jak do odtwarzania filmów czyli play pausa stop itd proszę o pomoc

Za błędy w pisaniu przepraszam

black121
    Uczestnik

Przypuszczam że może być to spowodowane albo złym nagraniem gry i zostało nagrane jak plik video oczywiście jak gra jest kopia zapasową a drugi problem może być spowodowany złym oprogramowaniem konsoli a 3 problem możliwe że masz złe ustawienia grafiki konsoli i nie chce ci wyświetlić zawartości na telewizorze chodź ta opcja wydaje się być błędna

Speede
    Uczestnik

Ja maiłem podobny problem jak awek93k, tylko że już nie pamiętam czy chodziło o dashboard który musiałem zaktualizować albo o nowsze kodowanie gier w wave4 które musiałem przekodować na starszy wave. A co do rozdzielczości telewizora to wcale nie trzeba mieć kabla hdmi bo wystarczy komponent który załączają do konsoli. Ja mam ustawioną największą rozdzielczość jaka jest dostępna na Xbox-sie za pomocą tego właśnie kabla i śmiga mi aż miło :)

Wyświetlanie 5 wpisów – od 1 do 5 (z 5 w sumie)
  • Musisz się zalogować by odpowiedzieć w tym temacie.