Mam propozycje!

Wyświetlanie 9 wpisów – od 1 do 9 (z 9 w sumie)
  • Autor
    Wpisy
    Ridgrin
    Uczestnik

Moze trzeba usunąć cały dział ze zwykłym XBOXem nikt tan nic nie pisze.Mozna by było rozwinąć temat z grami na x360 Np.stworzyć tematy o o każdym gatunku gier np gry rpg gry akcji gry sportowe itp

Xmen
    Uczestnik

Jak chcesz, faktycznie tam nikt nic nie pisze. Przecież to taka fajna konsola jest/była.

Ridgrin
    Uczestnik

Można założyć temat z naszymi wspomnieniami odnośnie zwykłego xboxa tylko ze z moderatorem trzeba by było po gadać

marcin
    Uczestnik

Póki co nic nikt nie pisze, ale może z czasem się pojawią jakieś tematy na starego X. Zawsze możesz sobie zwinąć ten dział – ja tak mam ;).

Co do działu z grami to jest to dobry pomysł, ale póki co jest chyba nieco za mało tematów. Niemniej jednak przedstaw tutaj jakąś ciekawą propozycję to pomyślimy.

Ridgrin
    Uczestnik

Można by było tez stworzyć dział z zapowiedziami najnowszych gier i dział gry podzielić(tam gdzie download i pomoc)gry RPG,gry akcji itp(nie chce misie wymieniać wszystkich gatunków)

Xmen
    Uczestnik

Z zapowiedziami gier to może w newsach pod tytułem najbliższe premiery gier w palu

Ridgrin
    Uczestnik

Zapytam jeszcze raz co myślicie by dział GRY podzielić na każdy gatunek gier (tak jak jest podział na pomoc i download które mogły by zostać)

Strzelaniny
    gry akcja
    gry sportowe
    gry wyścigi
    gry bijatyki
    itp

Dark Doggy
    Uczestnik

Na razie to poczekajmy na więcej użytknowników. :D Ale przyszłościowo pomysł jak najbardziej :)

marcin
    Uczestnik

Też uważam, że póki co nie ma konieczności, bo idzie się połapać w tym dziale. Jak będzie więcej userów i tematów to jak najbardziej stworzymy.

Wyświetlanie 9 wpisów – od 1 do 9 (z 9 w sumie)
  • Musisz się zalogować by odpowiedzieć w tym temacie.