Mam pewien problem !

Strona główna Fora XBOX 360, X360 Newsy, dyskusje Mam pewien problem !

Wyświetlanie 2 wpisów – od 1 do 2 (z 2 w sumie)
  • Autor
    Wpisy
    sebakg
    Uczestnik

Witam. Opowiem wszystko po kolei. Ściągnąłem na xbox 360 arcade fife 12. Włożyłem płytę do xboxa i zaczęła się włączać gra. Wyskoczyła opcja, że do tej gry potrzebna jest aktualizacja i czy chcę ją zrobić. Więc nacisnąłem, że chcę. Xbox został zresetowany automatycznie. I zaczęła sie aktualizacja. Wyskoczył błąd, że z nie czyta aktualizacji z tego dysku i żebym go włożył ponownie a jak dalej nie będzie działało to żebym wszedł na strone xbox.com/support (kod statusu: 3080-351F-B800-0F00-C000-0034). Nic na tej stronie nie znalazłem, więc postanowiłem nie aktualizować xboxa i zagrać sobie w inną grę. Włożyłem inną płytę do dysku i zresetowałem xboxa. I jak włączałem nawet inne płyty to dalej była ta aktualizacja, która się nie instalowała. I nie moge jej wyłączyć. Może mi ktoś pomóc ? Bardzo proszę i z góry dziękuję.

rafalski888
    Uczestnik

potrzebne jest oprocz aktualizacji nowe przerobienie konsoli niestety to jest jakies 70 – 90 zl a aktualizacje masz na oficjalnej stronie. Sciagasz ten plik wypakowywujesz go i wrzucasz go na pen drive wlaczasz konsole i wlacz gre i nacisnij tak chce aktualizowac i wtedy ci odczyta z pendriva.
    http://support.xbox.com/pl-pl/xbox-360/how-to/update-xbox-360/system-updates

Wyświetlanie 2 wpisów – od 1 do 2 (z 2 w sumie)
  • Musisz się zalogować by odpowiedzieć w tym temacie.