Kodeki do dashboard-a

Strona główna Fora XBOX Forum Propozycje, uwagi, pytania Kodeki do dashboard-a

Wyświetlanie 7 wpisów – od 1 do 7 (z 7 w sumie)
  • Autor
    Wpisy
    elektryk1994
    Uczestnik

Mam problem. Sciagnalem dasha na swojego xbox-a 360 elite i nie umiem znalesc do niego kodekow abym mogl odtwarzac filmy divix. Moglby mi ktos mily przeslac link do strony gdzie mozna pobrac te kodeki? Z gory dziekuje:)

elektryk1994
    Uczestnik

nie ma nikogo kto zna odpowiedz na moje pytanie?

VVicher
    Uczestnik

Nowy dashboard pozwala na otwieranie filmow w mpeg4 czyli w formatach divx/xvid.
    wystarczy ze podlaczysz kabel Lan do konsoli i pobierzesz pierwsza aktualizacje , pozniej konsola sie zrestartuje.
    Wloz plyte z divivxami ( nie wazne jaka dvd/cd) do napendu.Xbox rozpozna ja jako „plyta z roznymi materialami multimedialnymi”.
    Musisz teraz wejsc do zakladki filmy i wybrac jak zrodlo odtwarzania naped konsoli.
    Pokaze ci sie zawartosc plyty klikasz na jakikolwiek film w divx-sie i konsola zapyta czy chcesz sciagnac i zainstalowac nowe , dodatkowe kodeki multimedialne – robisz oczywiscie ze TAK kosola sciagnie zainstaluje i gotowe
    .To nie jest moj pomysł wiec nie wiem czy sie sprawdzi.

elektryk1994
    Uczestnik

tylko ze ja niechce laczyc sie z x-box live poniewarz mam przerobiona konsole a z tego co slyszalem to microsoft banuje konsole ktore sa przrobione pytam tylko czy mozna znalesc te kodeki gdzies na necie sciagnac i zainstalowac na konsoli?

VVicher
    Uczestnik

nigdy sie z tym nie bawilem ale mysle ze wszystko znajdziesz tylko 3ba poszukac.Google.

black121
    Uczestnik

tutaj znajduje się Dashboard z kodekami
    http://torrenty.org/torrent/178047

elektryk1994
    Uczestnik

wielkie dzieki. nie sciagnalem tego z torrentow.org bo to jest platne ale bardzo mi sie przydala ta nazwa ktora tam byla

Wyświetlanie 7 wpisów – od 1 do 7 (z 7 w sumie)
  • Musisz się zalogować by odpowiedzieć w tym temacie.