Klan Electric Monkeys BFBC2 – Szuka Graczy!

Strona główna Fora XBOX 360, X360 XBOX Live Ustawki Klan Electric Monkeys BFBC2 – Szuka Graczy!

Wyświetlanie 2 wpisów – od 1 do 2 (z 2 w sumie)
  • Autor
    Wpisy
    emanio1
    Uczestnik

[size=large]Witam.[/size]

Szukam ludzi do klanu ( tak około 7-9 osób ) Klan nazywa sie Electric Monkeys Jest to nowy klan istnieje on na xbox live PL. Moze napisze o moich wymaganiach wzgledem graczy:)

WYMAGANIA.
    Sluchawki (headset)
    Gry z kodem vip ( po to abysmy mogli grac na wszystkich dostepnych mapach )
    Dostepnosci (powiedzmy 12-14h tygodniowo przeklada sie to na jakies 90-120min dziennej gry)
    mozliwosci zakupu zblizajacego sie dodatku VIETNAM:) nie mowie ze jak wyjdzie to ze macie go odrazu kupywac tylko zeby w ciagu np. miesiaca wszyscy go mieli;)
    zero placzu i narzekania.
    odpowiedni wiek 16+
    konta na polskim live
    Oraz kultury osobistej.

Nie patrze na skill jako taki bo sam nie jestem dobry jednak chcial bym aby osoby rowniez z wiekszym doswiadczeniem zglaszali prosby:) Jesli takich osob bedzie sporo to wiadomo ze klan bedzie sie szybciej rozwijal a co za tym idzie zacznie sie prawdziwa gra :) ( Wszlelkie dostepne ligi itp itd. ) Napisze jeszcze troche o tym Co my Oferujemy takiemu graczowi:)

OFERUJEMY
    Dobra zabawe przede wszystkim;)
    Zapoznania z nowymi ciekawymi ludzmi
    Trwalosc klanu ( jesli na samym poczatku sie uda to pozniej bedzie juz z gorki )
    Ligi/cupy
    Treningi
    Strone www ( aktualnie w fazie budowy ale jutro juz powinna stac )
    i duzo duzo wiecej:)

Jesli szukacie kogos do gry bo jestescie nowi lub poprostu nie macie aktualnie klanu TO Ten klan wlasnie wam pomorze:) Zachecam wszystkich bo jesli nam sie uda to gwarantuje ze bedzie Zajebi***cie

KONTAKT
    gt:Emkon
    gg:11137164
    email:[email protected]
    Ewentualnie jutro bedzie strona www albo poprostu napiszcie w tym topicu:)

Na koniec chcial bym dodac kilka slow o sobie. Mam na imie Emanuel ( tak wiem fajne imie:D) pochodze z miejscowosci Zamosc (lubelskie nie daleko lublina) chodze do technikum na profilu Technik Informatyk mam 16 lat ( w styczniu 17 ) interesuja mnie kobiety gry programy komputery strony www xbox i duzo duzo wiecej rzeczy:d W przyszlosci marzyl bym o pracy dla microsoftu ( jeszcze nie wiem w jakim dziale ale najbardziej interesowalo by mnie webmasterka ) ewentualnie google( bo maja darmowe zarcie : DDD ). W Bfa gram ponad miesiac (jednak przez pewien okres nie mialem xbox live wiec nie moglem grac po sieci:/) Aktualnie mam nowy gt (Emkon).

Jeszcze raz Goraco zapraszam Emanio1/Emkon.

siemik122
    Uczestnik

napisałeś” Jest to nowy klan istnieje on na xbox live PL.”
    Jak dodałeś klan na xbox live ?

Wyświetlanie 2 wpisów – od 1 do 2 (z 2 w sumie)
  • Musisz się zalogować by odpowiedzieć w tym temacie.