Strona główna › Fora › XBOX 360, X360 › XBOX Live › Ustawki › Klan Electric Monkeys BFBC2 – Szuka Graczy!
- Ten temat ma 1 odpowiedź, 2 głosy, a ostatnio został zaktualizowany 15 lat, 1 miesiąc temu przez
siemik122.
-
AutorWpisy
-
2010-12-15 o 04:08 #601
emanio1
Uczestnik[size=large]Witam.[/size]
Szukam ludzi do klanu ( tak około 7-9 osób ) Klan nazywa sie Electric Monkeys Jest to nowy klan istnieje on na xbox live PL. Moze napisze o moich wymaganiach wzgledem graczy:)
WYMAGANIA.
– Sluchawki (headset)
– Gry z kodem vip ( po to abysmy mogli grac na wszystkich dostepnych mapach )
– Dostepnosci (powiedzmy 12-14h tygodniowo przeklada sie to na jakies 90-120min dziennej gry)
– mozliwosci zakupu zblizajacego sie dodatku VIETNAM:) nie mowie ze jak wyjdzie to ze macie go odrazu kupywac tylko zeby w ciagu np. miesiaca wszyscy go mieli;)
– zero placzu i narzekania.
– odpowiedni wiek 16+
– konta na polskim live
– Oraz kultury osobistej.Nie patrze na skill jako taki bo sam nie jestem dobry jednak chcial bym aby osoby rowniez z wiekszym doswiadczeniem zglaszali prosby:) Jesli takich osob bedzie sporo to wiadomo ze klan bedzie sie szybciej rozwijal a co za tym idzie zacznie sie prawdziwa gra
( Wszlelkie dostepne ligi itp itd. ) Napisze jeszcze troche o tym Co my Oferujemy takiemu graczowi:)OFERUJEMY
– Dobra zabawe przede wszystkim;)
– Zapoznania z nowymi ciekawymi ludzmi
– Trwalosc klanu ( jesli na samym poczatku sie uda to pozniej bedzie juz z gorki )
– Ligi/cupy
– Treningi
– Strone www ( aktualnie w fazie budowy ale jutro juz powinna stac )
– i duzo duzo wiecej:)Jesli szukacie kogos do gry bo jestescie nowi lub poprostu nie macie aktualnie klanu TO Ten klan wlasnie wam pomorze:) Zachecam wszystkich bo jesli nam sie uda to gwarantuje ze bedzie Zajebi***cie
KONTAKT
gt:Emkon
gg:11137164
email:[email protected]
Ewentualnie jutro bedzie strona www albo poprostu napiszcie w tym topicu:)Na koniec chcial bym dodac kilka slow o sobie. Mam na imie Emanuel ( tak wiem fajne imie:D) pochodze z miejscowosci Zamosc (lubelskie nie daleko lublina) chodze do technikum na profilu Technik Informatyk mam 16 lat ( w styczniu 17 ) interesuja mnie kobiety gry programy komputery strony www xbox i duzo duzo wiecej rzeczy:d W przyszlosci marzyl bym o pracy dla microsoftu ( jeszcze nie wiem w jakim dziale ale najbardziej interesowalo by mnie webmasterka ) ewentualnie google( bo maja darmowe zarcie : DDD ). W Bfa gram ponad miesiac (jednak przez pewien okres nie mialem xbox live wiec nie moglem grac po sieci:/) Aktualnie mam nowy gt (Emkon).
Jeszcze raz Goraco zapraszam Emanio1/Emkon.
2010-12-30 o 07:43 #1762siemik122
Uczestniknapisałeś” Jest to nowy klan istnieje on na xbox live PL.”
Jak dodałeś klan na xbox live ? -
AutorWpisy
- Musisz się zalogować by odpowiedzieć w tym temacie.