Jaki Xbox ?!

Strona główna Fora XBOX 360, X360 Sprzęt Jaki Xbox ?!

Wyświetlanie 6 wpisów – od 1 do 6 (z 6 w sumie)
  • Autor
    Wpisy
    Sten
    Uczestnik

hej , jestem nowy w tym temacie ( totalnie zielony :D ) , chce kupić xboxa tylko nie za bardzo wiem którego .

w media markt mają teraz promocję na xboxa :
    http://www.mediamarkt.pl/lodz-galeria-lodzka/oferta-specjalna/flash?id=736

– 3 strona .

tylko nie wiem jak będzie z przerobieniem tego sprzętu ?

bo zastanawiałem się nad jakimś starszym xboxem ; arcade czy elite ale ceny są zbliżone , i teraz nie wiem co wybrać .

pozdrawiam ;)

donaar
    Uczestnik

Jedna jedyna i niepowtarzalna rada Never Never Ever Never Media Markt tam za cene 3-4 gier kupiłbyś xboxa.
    Mogę ci znaleść dobrą aukcję z x360 tylko podaj w jakiej cenie

Asixsad
    Uczestnik

Mi możesz znaleźć za cenę około 400-500 zł. może być używana.

rafaelQn
    Uczestnik

Chciałbym kupić xboxa 360 tylko nie wiem jakiego. ;/ Najlepiej aby była to konsola dostępna w sklepach elektroicznych a nie przez internet. Jaką konsole byście polecali. Zastanawiam sie nad xboxem 360 z 120 GB pamięci tyle powinno mi wystarczyć a jak sie dobrze oriętuje to kosztuje 500-650 zł bo elit z 250 GB to chyba wydatek 1100 zł a na razie tyle nie mam i nie zanosi się abym szybko miał ;/ Proszę abyście mi doradzili ;)

Mam jeszcze takie pytanko czy xbox 360 podchodzi pod wszytskie TV?

camomile87
    Uczestnik

witam wszystkich,
    chcę na gwiazdkę kupić chłopakowi konsole, tylko że jestem w tym temacie kompletnie zielona, a jego sie nie spytam bo sie domyśli. znalazłam taką: http://www.blackgames.pl/product_info.php?products_id=1184 i w sumie cena mi odpowiada ale nie wiem czy nie ma tu jakiegoś haczyka, np wydaje mi sie ze nie ma wbudowanego dysku i nie wiem czy to nie jest problem.
    bardzo Was proszę o pomoc

Daki
    Uczestnik

to za ta cene juz masz na allegro nowke Xboxa 360 Slim 4GB i ja bym przemyslal sprawe , i na twoim miejscu kupił juz xa slim:)

Wyświetlanie 6 wpisów – od 1 do 6 (z 6 w sumie)
  • Musisz się zalogować by odpowiedzieć w tym temacie.