Jaką wersje XBOXa 360 macie lub chcecie kupić?

Strona główna Fora XBOX 360, X360 Sprzęt Jaką wersje XBOXa 360 macie lub chcecie kupić?

Wyświetlanie 15 wpisów – od 16 do 30 (z 34 w sumie)
  • Autor
    Wpisy
    matusz9221
    Uczestnik

własnie ta cena mi tez nie pasowała i dlatego napisałem na forum
    ale i tak przymierzam sie do kupna xboxa premium w normalnym sklepie 950 zł

Alex
    Uczestnik

jak kupisz w sklepie, to przynajmniej wiesz gdzie się zwrócić gdyby było coś nie tak :)

p4pluto
    Uczestnik

Xbox 360 Elite HDMI

robert1989-18
    Uczestnik

Posiadam Arcade HDMI najlepsza w stosunku do ceny i dorzucili mi 25 gier ^^

osaki
    Uczestnik

Na początku miałem XBOXa 360 core system, ale cos popsuło. Teraz mam XBOXa 360 premium limited edition. Czyli jest cały czerwony z dyskiem oczywiście, HDMI, i grą resident evil 5. Jestem zadowolony z niego.

szrama
    Uczestnik

JA chce sobie kupić w tym tygodniu xbox360, tylko nie wiem czym te wersje się różnią.Powie ktoś?Czytałem że elite jest najlepszy.

Kacper96
    Uczestnik

Jam zamierzam kupić XBOX 360 Arcade tylko nie wiem czy nie lepsze będzie Playstation 3

Speede
    Uczestnik

Ja mam Xbox 360 premium i jestem zadowolony z niego :). Miałem PS1, PS2 i Xbox1, stwierdziłem że grafika i grywalność jest jednak lepsza na Xbox-a i to zadecydowało że wybrałem jego a nie Sonke ;)

black121
    Uczestnik

Ja Mam xboxa premium wersja dysku 20 gb rok produkcji sierpień 2007 napęd hitachi

Anonimowy
    Gość

Ja mam wersje premium, 60GB, 2 pady i jest luz ;d

VVicher
    Uczestnik

Xbox 360 Elite +3 pady i starczy. wole kupić najbogatsza wersje żeby nie żałować i nie dokupywać potem 2 razy droższych odpowiedników

Darkwizard
    Uczestnik

Mam Elite. Dysk twardy się przydaje. Mam nadzieję że w przyszłości zrobią tak że gry które będą na blue-ray będą wydawane na xbox’a 360 w postaci np. dwóch płyt DVD9 (lub więcej) które będzie się instalowało na dysk.

Wiedzma
    Uczestnik

Ja chcę kupić Microsoft XB360 Elite Holiday Bundle. Nie ma wygórowanej ceny, 120 GB, zestaw słuchawkowy i trzy gry. Kupowałam już wcześniej w tym sklepie i przynajmniej wiem, ze wysyłają od razu, bo mają wszytko w magazynach z tych rzeczy, które zamieszczają na stronie.

Anonimowy
    Gość

Ja w przyszłym tygodniu zamawiam elite wraz z gta iv i episodes from liberty city za niecałe 1200zł

Mysterius
    Uczestnik

Mam zwykłego xbox 360 ale mam zamiar kupić czarnucha :D.

Wyświetlanie 15 wpisów – od 16 do 30 (z 34 w sumie)
  • Musisz się zalogować by odpowiedzieć w tym temacie.