Jak sciagac gry

Strona główna Fora XBOX 360, X360 Gry Pomoc Jak sciagac gry

Wyświetlanie 11 wpisów – od 1 do 11 (z 11 w sumie)
  • Autor
    Wpisy
    elektryk1994
    Uczestnik

Mam pytanie. sciagam gre pt.,Black” na xbox przez polskie torenty i nie wiem jak to zgrac na plytke jak juz to sciagne . slyszalem ze potrzebna jest jakas specjalna plyta i specjalna nagrywarka ale nie wiem czy to prawda. i tu jest moje pytanie czy mozna nagrac to na zwyklej nagrywarce dvd, przez program nero i na normalnej plycie dvd?:huh: z gory dziekuje za wypowiedzi:)

black121
    Uczestnik

Odpowiem po cześci na twoje pytanie wszystkie gry które chcesz nagrać na xboxa muszą być nagrywane albo clone cd albo imgburn i na zwykłej płycie nie mozna nagrac tylko na plycie dwuwarstwowej dvd oznaczona literka dvd+dl tak samo jest z grami na xbox 1 i zeby nagrać taka płyte musisz posiadac odpowiednia nagrywarke z oznaczeniem dual layer albo dl
    i tu zapodaje ci linka jak sie nagrywa gre na xboxa 1
    http://forum.sat-box.pl/f328/jak-przerobic-kopie-gierki-z-xboxa-1-zeby-dzialala-na-xbox-360-a-31945/

elektryk1994
    Uczestnik

a gdzie mozna taka nagrywarke nabyc i w jakiej jest mniej wiecej cenie

black121
    Uczestnik

Na allegro można znaleść taką nagrywarke proszę oto aukcja
    http://allegro.pl/item858018283_nagrywarka_dvd_rw_sony_nec_sata_ad_7240s_fv_sklep.html
    cena na oko jest 94 złotych może znaleść się za mniejszą cenę

elektryk1994
    Uczestnik

przeciez nagrywarke dvd rw mam wbudowana w laptopie. czyli taka nagrywarka jaka mam mozna nagrywac gry?

black121
    Uczestnik

Mówię jak ma oznaczenie Dvd+dl
    albo jak pisze że nagrywarka nagrywa płyty dwuwarstwowe to można chodż nagrywarki w laptopach kiepsko nagrywaja chodź fujitsu siemens mają już dobrej jakości nagrywarki
    Dzięki temu programowi możesz sprawdzić czy twoja nagrywarka nagrywa płyty dwuwarstwowe Dvd + Dl
    InfoTool 5:
    http://dobreprogramy.pl/index.php?dz=2&id=898&Nero+InfoTool+5.3.3.0

elektryk1994
    Uczestnik

sprawdzilem i moja nagrywarka obluguje zapis na nosnik w dvd+r dl czy to jest to?

black121
    Uczestnik

tak czyli możesz nagrywać gry na xboxa 360 ale zalecam zebyś nagrywał najniższa predkoscia 2,4x i płytami dwuwarstowymi verbatim
    poszukaj w sklepie płyty z oznaczeniem dvd + Dl na nich sie nagrywa sie gry na xboxa

elektryk1994
    Uczestnik

dzieki wielkie za pomoc

pix2708
    Uczestnik

witam jeszcze ja mam pytanie do tematu, czy do wypalenia tych plyt musi byc jakas specjalna wersja CLONE ? bo szukalem tego programu i sa rozne odmiany CLONE CD , CLONE DVD (w opisie clone dvd nie bylo nic napisane ze obsluguje plyty Dual Layer) stad tez moje pytanie

Westru
    Uczestnik

Wystarczy CloneCD.

Wyświetlanie 11 wpisów – od 1 do 11 (z 11 w sumie)
  • Musisz się zalogować by odpowiedzieć w tym temacie.