Gramy czyli gry w które gracie,które polecacie i przed którymi ostrzegacie.

Strona główna Fora XBOX 360, X360 Gry Gramy czyli gry w które gracie,które polecacie i przed którymi ostrzegacie.

Wyświetlanie 6 wpisów – od 16 do 21 (z 21 w sumie)
  • Autor
    Wpisy
    kropla
    Uczestnik

Jeżeli chodzi o gry, które mogę polecić, to ostatnio Avatar – niezła gierka, jak komuś się film podobał, to powinien zagrać, Empire: Total War, Command & Conquer 4 – w te wydaje mi się warto zagrać, bo naprawdę wciągają. Teraz poluje na Assassin’s Creed. Jak na razie, to najtaniej widziałam ta grę na 3kropki.pl Znajomi mi ją polecają, więc wydaje mi się, ze musi być dobra.

kichamiprycham
    Uczestnik

Ja na 3kropki.pl ostatnio kupiłem sobie Silent Hilla w dobrej cenie. Czekałem trochę zanim spadnie z ceny, bo chciałem mieć oryginał. Jestem zajarany tą serią i ciesze się że na Xboxa też wyszedł. Wcześniej grałem tylko na ps2, ale sprzedałem jak zobaczyłem Gears of War na x360 i kupiłem sobie konsolę microsoftu :D

kozi12
    Uczestnik

Red Dead Redemption to gierka przy której zarywam nocki .Świetnie wykonana i ten klimat dzikiego zachodu . takie GTA cofnięte grubo w czasie :)

Tu znajdziesz wszystko do swego Xbox 360

osaki
    Uczestnik

polecam gre assasin’s creed brotherhood. Co prwada nie jest długa około 15 godzin trwa historia ezio, ale sa tez misje poboczne i wiele nowych opcji.

Forest555
    Uczestnik

Polecam Castlevanie , Vanquish obecnie w te gram i jescze Crackdown 2 :D😀 rewelacyjne gry

theluki
    Uczestnik

Ja polecam MafięII troche krótka ale przyjemna, fajna fabuła grafika tez niczego sobie:
    dźwięk:9/10
    grafika:9/10
    fabuła:10/10
    długość gry:7/10

Wyświetlanie 6 wpisów – od 16 do 21 (z 21 w sumie)
  • Musisz się zalogować by odpowiedzieć w tym temacie.