Gears of War 2

Strona główna Fora XBOX 360, X360 Gry Gears of War 2

Wyświetlanie 9 wpisów – od 1 do 9 (z 9 w sumie)
  • Autor
    Wpisy
    xboxfan
    Uczestnik

Dwójka mimo tego, że multi ma skopane, singel ma bardzo dobry, polecam!

trochę info:

Najlepsza seria na X360 doczeka się swojego filmu:
    http://xbox-zone.pl/news.php?readmore=676

Oraz wyjdzie jeszcze jeden patch:
    http://xbox-zone.pl/news.php?readmore=682

fatii
    Uczestnik

No muszę powiedzieć że Gow 2 jest na prawdę dobry, seria Gears of War może spokojnie przejąć pałeczkę od Halo :) Będzie równie dobrze prezentować klocka :)

fatii
    Uczestnik

Ta gra została stworzona głównie do SP :) O multi nie ma co rozmawiać :) A poza tym porównują Halo 3 vs. Killzone 2? No, ja tu bym miał sprzeczne zdanie.

Dark Doggy
    Uczestnik

Multi w gearsach to taki dodatek. Bonusik. Extras :). Co do samego singla jest zajeb*sty :D. Właśnie przeszedłem, świetna grafika, świetna grywalność, fabuła rozpierducha na całego :D.

osaki
    Uczestnik

popieram gears of war 1 i 2 sa zaj***ste singiel i multi tez

Alex
    Uczestnik

co-op jest rewelacyjny, przedłuża żywotność rozgrywki niesamowicie!

ShadowOfDream
    Uczestnik

Mam bardzo podobną gre do Gears of War 2 a nazywa się ona ” Army of Two The 40th Day” robili ją ci sami twórcy co Gersa SmileSmile no i tez jest godna uznania Wink jeżeli ją chcecie to zapraszam na moją stronkę ! NA DOLE ZAMIESZCZAM LINK

Army of Two The 40th Day

ShadowOfDream
    Uczestnik

Tu mam dobrą gierke robioną przez tych samych twórców co gearsa :):) na dole zamieszczam link ! Gra jest wyrąbista najlepiej sie gra na dwóch !

lemilioner.gif

kichamiprycham
    Uczestnik

Dla Gears od War kupiłem XBoxa 360. Jak po raz pierwszy zobaczyłem foty i przeczytałem recenzję w gazecie to już wiedziałem, że muszę ją mieć :D Po prostu mnie zmiażdżyła :D A kiedy po kilku dwóch miesiącach (trza było zebrać kaskę na konsolę) zagrałem długo nie mogłem się pozbierać (ta grafika!) A jaka rozwałka, hehe. Dwójki nie spróbowałem, ale jeszcze to nadrobię.

Wyświetlanie 9 wpisów – od 1 do 9 (z 9 w sumie)
  • Musisz się zalogować by odpowiedzieć w tym temacie.