[DYSKUSJA] Flash LITE ON

Strona główna Fora XBOX 360, X360 Oprogramowanie [DYSKUSJA] Flash LITE ON

Wyświetlanie 15 wpisów – od 1 do 15 (z 16 w sumie)
  • Autor
    Wpisy
    Szpandelo
    Uczestnik

Witam!

Już niedługo, ponoc, bedzie można fleszowac napędy Lite-on softem iextreme

ma ktos wiecej informacji na ten temat? :)

Ja odszukałem człowieka na allegro, który po świętach będzie oferował tę usługę za kwotę 70zł. i chyba się skuszę.

pozdr.

Xmen
    Uczestnik

No właśnie. podobno 24’ego ma ujrzeć światło dzienne iXtreme 1.5 i w tym możliwość (flashowania) napędu Lite-On. To jest oficjalna Wiadomość od gościa o ksywce c4eva i jego teamu. Mogę tylko powiedzieć że goście znają się na żeczy

Dark Doggy
    Uczestnik

24 Grudnia rozumiem ?

Szpandelo
    Uczestnik
    Black wrote:
    24 Grudnia rozumiem ?

Tak, 24 grudnia ;)

pozdr.

Szpandelo
    Uczestnik

http://www.allegro.pl/item513905200_flash_xbox_360_liteon_benq_samsung_h_l_szczecin.html

aukcja czlowieka ktorego pytalem sie o flashowanie liteona.

Ja już niebawem się skuszę ;)

akir
    Uczestnik

Też robię flash bez lutowania aukcja na allegro http://allegro.pl/item518990854_przerobka_xbox_360_wszytskie_napedy60zl_lite_on.html

Lub na terenie Bielska-Białej 5004276

acid
    Uczestnik
    Xmen wrote:
    No właśnie. podobno 24’ego ma ujrzeć światło dzienne iXtreme 1.5 i w tym możliwość (flashowania) napędu Lite-On. To jest oficjalna Wiadomość od gościa o ksywce c4eva i jego teamu. Mogę tylko powiedzieć że goście znają się na żeczy

zapraszam robie flash za 50zł gg 3141925 górny śląsk

Dark Doggy
    Uczestnik

@Johny

Lepiej załóż o tym oddzielny temat. Bo tak zawalać całą stronę to bez sensu. :dodgy:

JohnyW77
    Uczestnik

@Black
    Albo sie myle ale moj opis umiescilem w dziale oprogramowanie/flash lite-on wydaje mi sie ze jest to najodpowiedniejsze miejsce. Czy zawalam cala strone? Byc moze, ale zapytaj sie osob ktore wykorzystaly moj opis na ile im to przeszkadza. POZDRAWIAM!
    ps. przykro mi ze nie daje ŁATWO zarobic wszystkim „flasherom” na allegro szczegolnie tym ktorzy przeplacili za conectivity kity i inne tego typu zabawki ;) osobiscie uwazam ze zarabianie na cudzej niewiedzy jest niewskazane

Dark Doggy
    Uczestnik
    JohnyW77 wrote:
    @Black
    Albo sie myle ale moj opis umiescilem w dziale oprogramowanie/flash lite-on wydaje mi sie ze jest to najodpowiedniejsze miejsce. Czy zawalam cala strone? Byc moze, ale zapytaj sie osob ktore wykorzystaly moj opis na ile im to przeszkadza. POZDRAWIAM!
    ps. przykro mi ze nie daje ŁATWO zarobic wszystkim „flasherom” na allegro szczegolnie tym ktorzy przeplacili za conectivity kity i inne tego typu zabawki ;) osobiscie uwazam ze zarabianie na cudzej niewiedzy jest niewskazane

@up
    Mylisz się, to nie jest najodpowiedniejsze miejsce. Jak dajesz jakiś tutorial etc. to dawaj to w oddzielnym temacie. A dział dobry, racja.

an_undertaker
    Uczestnik

jak miałem xboxa przed naprawą udało mi się go przerobić.
    Dziś lieon się przywędził i czekaja mnie odwiedziny jakiś serwisów :(
    No ale jak wróci z serwisu próbuję jeszcze raz :)
    Dzięki za poradnik

Lesiub
    Uczestnik

Mam problem z przeróbką mojego liteona. Do przeróbki używam najnowszego iprep.
    Gdy chcę sczytać klucze wyskakuje mi coś takiego

Geremia’s Dvdkey Method failed!

File not found – key.bin
    File not found
    File not found – lit-OFW.bin
    File not found

a jak znou próbuje to pisze:

Can’t get inquiry data!

Nie mam pojęcia co jest grane. Używam CK 3, wszystko zrobione jak należy, tacka wysunięta do połowy itd. Może ktoś z Was miał podobny problem?

mazaki
    Uczestnik

mam ten sam problem inni podsyłaj mi inne metody ale dla mnie iprep jest najlepszy .dokładnie to samo co u Ciebie w tym miejscu zawsze kończe , próbowałem kilka razy ale wciąz to samo

akir
    Uczestnik
    mazaki wrote:
    mam ten sam problem inni podsyłaj mi inne metody ale dla mnie iprep jest najlepszy .dokładnie to samo co u Ciebie w tym miejscu zawsze kończe , próbowałem kilka razy ale wciąz to samo

Użyj junglerflasher 0.43, lub program Napka x360 Flasher- nim nigdy nie ma problemów http://x360iso.org/redirect-to/?redirect=http%3A%2F%2Frapidshare.com%2Ffiles%2F199061882%2Fx360_Flasher.exe

adamos22
    Uczestnik

zrobiłem wszystko zgodniez opisem i musze powiedziec ze to działa , dzieki moj litek juz łyka verby :D

Wyświetlanie 15 wpisów – od 1 do 15 (z 16 w sumie)
  • Musisz się zalogować by odpowiedzieć w tym temacie.