Czy konsola zbanowana nadaje się do użytku ?

Strona główna Fora XBOX 360, X360 Sprzęt Czy konsola zbanowana nadaje się do użytku ?

Wyświetlanie 5 wpisów – od 1 do 5 (z 5 w sumie)
  • Autor
    Wpisy
    lechu199515
    Uczestnik

Witam. Mam zamiar przerobić konsolę, ale chciałbym się dowiedzieć pewnej rzeczy. A mianowicie, czy po przerobieniu konsoli będę mógł grać przez IBL ?
    A kiedy już dostane bana to oznacza to, że konsola nadaje się do wyrzucenia ?
    Czy będę mógł z banem na singlu pykać ? ;p

P.S Jeżeli taki temat już był, to przepraszam i proszę o link do niego :)

siemik122
    Uczestnik

Kiedyś jak nie było xbox live w Polsce dało się grać na przeróbce i nie dostać bana teraz nie wiem jak to jest .
    Jeśli dostaniesz bana możesz grać na singlu .
    Twoja konsola i jeśli ją przerobisz to nikogo nie okradasz , ale jeśli będziesz ściągać gry i grać w nie to już nie ładnie xd

lechu199515
    Uczestnik

Dzięki za info :) Tylko chciałbym mieć 100% pewność, że będę mógł grać z banem, bo kolega mi mówił, że jak dostane bana to nic nie będę mógł robić na konsoli :/

siemik122
    Uczestnik

Będziesz mógł grac , oglądać filmy mój kuzyn na przeróbkę i gra na singli w oryginalne gry i pirackie . Tylko ja będziesz przerabiać nie rozwal niczego bo już wtedy nie gwarantuje że będziesz mógł na 100 % grać .

Bana dostaniesz tylko na łączenie się z internetem .

lechu199515
    Uczestnik

Widzę, że jako jedyny się tu wypowiadasz, jeśli możesz odezwij się na gg lub skype – napiszę Ci na e-mail.

Wyświetlanie 5 wpisów – od 1 do 5 (z 5 w sumie)
  • Musisz się zalogować by odpowiedzieć w tym temacie.