Strona główna › Fora › XBOX 360, X360 › Gry › Co polecacie na początek ? 🙂
- Ten temat ma 5 odpowiedzi, 4 głosy, a ostatnio został zaktualizowany 13 lat, 9 miesięcy temu przez
Kluch.
-
AutorWpisy
-
2010-05-22 o 18:40 #441
RedHotChiliPeppers
UczestnikTak jak w temacie .

Mam x360 od niedawna i nie wiem co sobie kupic na poczatek

Nie lubie gier typu GoW bardzo lubie FPS i TTP

I mam pytanie co kupic ierwsze GTA IV czy GTA episodes from liberty city ?
I czym ie to różni?
2010-05-22 o 19:08 #1642Pawlllosss
UczestnikRedHotChiliPeppers wrote:Tak jak w temacie .
Mam x360 od niedawna i nie wiem co sobie kupic na poczatek

Nie lubie gier typu GoW bardzo lubie FPS i TTP

I mam pytanie co kupic ierwsze GTA IV czy GTA episodes from liberty city ?
I czym ie to różni?
Ja bardziej polecam GTA IV, a te gry różnią się tym, że epsiodes from liberty city to dwa samodzielne dodatki które są na płycie i które można też pobrać z XBL, ale wersja pudełkowa w naszym kraju jest tańsza od elektronicznej.
Na początek to oczywiście Halo 3, Battlefield Bad Company 2, Forza Motosport 3, GTA IV, Saints Row 2(bardzo polecam, mnie bardziej wciągneła od GTA), Fable II (świetny RPG, nie jestem fanem RPG, ani nie daję sobie za bardzo w nich rady, ale Fable II przeszedlem do końca bez problemu i. dużo więcej:) ale te gry najbardziej ci polecam.
2010-05-22 o 19:54 #1643RedHotChiliPeppers
UczestnikA i opłaca sie ja przerobić ?
no i oczywiscie wtedy dokupic ochladzacz ?
2010-05-22 o 20:09 #1644Pawlllosss
UczestnikRedHotChiliPeppers wrote:A i opłaca sie ja przerobić ?
no i oczywiscie wtedy dokupic ochladzacz ?
Ochładzacze, inne coolery i podstawki chłodzące(które nawiasem mówiąc tak naprawde są do laptopów;))można sobie za przeproszeniem wsadzić w d**e nie pomagają, a czasem nawet szkodzą.
Ja ci powiem tyle, nie przerabiaj gra na live jest ekstra, a gry są coraz bardziej tańsze właśnie dzięki coraz większej liczbie legalnych użytkowników.
2010-05-22 o 20:17 #1645siemik122
UczestnikCo do przerabiania . NIE PRZERABIAJ . na x live jest super .
+ Możesz pobierać gry demo ( za free ) i pełne wersje gier ( za opłatą ) z xboxa
+ Grasz przez internet
+ Opcja „przyjaciele” jest fajna . Widzisz w co grają przyjaciele i możesz dołączyć jak i też się kontaktować
+ Pobierasz dodatki do gier
+ Zapowiedzi filmów i gier
+ Możesz rozmawiać z kamerką i słuchawkami
– Konto na xbox live na rok kosztuje 120 zł
WAŻNE : Mój kolega przerobił więc nie może aktualizować , a na runek wchodzą ciągle nowe gry . Więc po pewnym czasie nie będzie mógł grać w najnowsze gry .Naprawdę nie przerabiaj
i pamiętaj ” Nie przerabiasz , nie kradniesz „A co do gier to polecam Call of duty 5 i 6
Jak sobie któregoś coda kupisz to dodaj mnie do przyjaciół ( mój tak w sygnaturce )2012-05-22 o 09:29 #1982Kluch
UczestnikNa początek to proponuje Medal of Honor, Batlefield Bad Company 2, a dopiero po tych gierkach Call of Duty ponieważ po zagraniu CoD zmieni ci się światopogląd na shotery i będzie dla ciebie tylko ta gra sie liczyć, a naprawde MoH i Batlefiled są godne uwagi.
-
AutorWpisy
- Musisz się zalogować by odpowiedzieć w tym temacie.