Ban

Wyświetlanie 6 wpisów – od 1 do 6 (z 6 w sumie)
  • Autor
    Wpisy
    Speed95g
    Uczestnik

Mam dość nietypowe pytanie. Mój kolega przyszedł do mnie ze zbanowaną konsolą i poprosił mnie o to bym bu zaktualizował GTA4. po wielu kombinacjach (w tym przekładanie dysków) udało na się zaktualizować. Po paru godzinach zobaczyłem że też mam bana. Tutaj moje pytanie czy mogłem dostać bana przez mojego kolegę.

Ps. Obaj mamy przerobione konsole.

Axelforis
    Uczestnik

Tak. Jest to wina twojego kolegi. Kolega przychodząc do ciebie ze zbanowaną konsolą naraził cię na szybsze otrzymanie bana. I stało się otrzymałeś bana dlatego że M$ podioł się nowego sposobu mianowicie teraz bana otrzymujesz na konsolę i *uwaga* na dysk. Przekładając jego zbanowany dysk do swojej konsoli otrzymałeś bana.

peek
    Uczestnik

Witam. Ja także jestem tym zainteresowany. Czy ktoś mogłby to jeszcze potwierdzić? Czy ban mógł się przenieść z dysku na konsole?

Axelforis
    Uczestnik

narazie niestety tylko ja. Wiem to bo mój znajomy jest pracownikiem M$. Najlepiej nie przerabiać konsoli i grać na orginałach.

elektryk1994
    Uczestnik

niestety nie moge pomoc ale ja prosze o pomoc moje pytanie znajduje sie powyzej

Speede
    Uczestnik

Nie powiedziałeś co jeszcze robiliście z tymi konsolami, ban to jakiś kod blokujący pewne funkcje xbox-a który atakuje sam system w konsoli wewnątrz, sam system konsoli nie może być umieszczony na dysku twardym bo byś nie mógł uruchomić konsoli itd, więc moje pytanie brzmi czy czasem nie podłączaliście konsoli z dyskiem ze zbanowanej konsoli pod internet ?

Wyświetlanie 6 wpisów – od 1 do 6 (z 6 w sumie)
  • Musisz się zalogować by odpowiedzieć w tym temacie.